زمان مطالعه: 6 دقیقه
ترون با فرنچایز دیزنی با همین نام هیچ ارتباطی ندارد، بلکه یک پلتفرم بلاکچین غیر متمرکز است که به دنبال ایجاد انقلابی در حوزه سرگرمی (مشابه با نام خود) و نیز اشتراک گذاری محتوای دیجیتال می باشد. قیمت توکن بومی آن با نام Tronix (TRX) در سال گذشته بیش از 200% افزایش یافته است.
هدف ترون ایجاد یک پلتفرم سرگرمی محتوای دیجیتال جهانی و رایگان است که از مزایای تکنولوژی ذخیره سازی توزیع شده بهره می برد و در عین حال به کاربران خود اشتراک گذاری ساده و مقرون به صرفه محتوای دیجیتال را ارائه می دهد.
ترون یک پروژه مبتنی بر بلاکچین است که در سال 2017 شروع به کار کرد. در آن زمان یک پروژه کاملا منحصر به فرد به حساب می آمد، زیرا به دنبال تبلیغ کریپتوگرافی یا پیشرفت های مرتبط با طراحی شبکه نبود.
بلاک های اصلی سازنده ترون، مانند اپلیکیشن های غیر متمرکز (dApps)، قراردادهای هوشمند، توکن ها یا اجماع اثبات سهام نیابتی همگی در پروژه های دیگر پیشگام هستند. در حالی که برخی کمبود نوآوری در این پروژه را مورد انتقاد قرار می دهند، بسیاری استفاده از ویژگی های تست شده را به جای تلاش برای ساخت چیزهای جدید تایید می کنند. این موضوع تمرکز بیشتر بر تجربه کاربری و البته طراحی را امکان پذیر می کند.
ترون خود را از استراتژی بازار متمرکز بر آسیا که به شدت به تبلیغ بنیانگذار و خالق آن یعنی جاستین سان متکی بود، جدا کرد. با یک جامعه فعال از طرفداران مشتاق، جای تعجب نیست که ترون به موفقیت هایی در آینده دست خواهد یافت.
ارز دیجیتال TRX توجه جریان اصلی را به خود جلب کرد. در سال 2018، وقتی شرکت توسعه غیر انتفاعی حامی ترون یعنی بنیاد ترون پلتفرم اشتراک گذاری همتا به همتا محتوا را خریداری کرد، توسط توجه ها را به سمت خود جلب کند.
در حالی که ترون یک کوین مجزا به حساب می آید، اما زمانی توکن استاندارد ERC-20 مبتنی بر اتریوم بود. شبکه Tronix بر اساس چند اصل کار می کند، که مهم ترین آن ها تمرکززدایی است. تمام داده بر روی بلاکچین به طور کامل رایگان است و توسط هیچ مرجع مرکزی کنترل نمی شود. تولیدکنندگان محتوا می توانند توکن TRX را به عنوان پاداش در ازای پست کردن محتوای خود دریافت کنند.
همچنین این امکان برای تولیدکنندگان وجود دارد که توکن مخصوص به خود را بر روی شبکه ترون ایجاد کنند. سپس، این توکن ها در اپلیکیشن های غیر متمرکز (dApps) خود کاربران بر روی شبکه مورد استفاده قرار می گیرند. این توکن های تازه ایجاد شده توسط توکن اصلی TRX حمایت می شوند.
مرحله آخر از برنامه توسعه شبکه شامل پشتیبانی از بازی ها بر روی شبکه ترون است. این بازی ها کاملا غیر متمرکز خواهند بود و کاربران می توانند در صورت لذت بردن از بازی به خالق آن به طور مستقیم پاداش دهند.
ترون بر روی یک مکانیزم اجماع اثبات سهام نیابتی کار می کند. در این سیستم، تراکنش ها توسط 27 نماینده برتر که حفظ تاریخچه تراکنش ها بر عهده آن هاست، اعتبارسنجی می شوند. نمایندگان برتر هر شش ساعت انتخاب می شوند و کوین TRX تولید شده توسط مکانیزم را در ازای خدمات خود دریافت می کنند.
بلاکچین ترون هر 3 ثانیه یکبار یک بلاک جدید اضافه می کند و آن هایی که بلاک را اضافه کرده اند، 32 توکن TRX به عنوان پاداش دریافت می کنند.
ترون (TRX) را به سادگی و با امنیت کامل از طریق صرافی ارز دیجیتال اتراکس خریداری کنید!
اتراکس، با خدمات خودکار و پرداخت از طریق درگاه بانکی، بهترین جایی برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال مختلف است. با سرعت بالا و امنیت فوقالعاده، معاملات خود را به سادگی انجام دهید. تنوع ارزها و سهولت در استفاده از اتراکس، تجربهای منحصر به فرد را برای شما به ارمغان میآورد.
با ملحق شدن به اتراکس، به دنیای جذاب ارزهای دیجیتال پا گذارید و از خدمات حرفهای این صرافی بهرهمند شوید. امروز به اتراکس بپیوندید و تجربه کار با یک صرافی مدرن و راحت را تجربه کنید. ترون (TRX) و دیگر ارزهای دیجیتال را با اطمینان خریداری کنید.
ترون توسط یک کارآفرین به نام سان یوچن (که بیشتر با نام جاستین سان شناخته می شود) تاسیس شد. او دو بار به عنوان یکی از Forbes های زیر 30 سال در آسیا انتخاب شد.
قبل از ایجاد ترون، سان یک اپلیکیشن محتوای صوتی با نام Peiwo را ایجاد کرد. علاوه بر این، او به عنوان نماینده ریپل در سال 2015 مشغول به فعالیت بود. با این وجود، او بعد از تاسیس بنیاد ترون از این سمت کناره گیری کرد.
سابقه تجاری سان مورد توجه سرمایه گذاران اولیه قرار گرفت، ازجمله بنیانگذار Clash of Kings یعنی تانگ بینسن و نیز مدیر عامل استارت آپ اشتراک دوچرخه OFO Dai Wei.
ترون یک ارز دیجیتال بسیار خاص است زیرا دیدگاه و اهداف کاملا متفاوتی را وارد بازار می کند. هیچ کارمزد تراکنشی برای TRX وجود ندارد، که خود یک تمایز بی نظیر است. علاوه بر آن، شبکه می تواند از 2000 تراکنش در ثانیه پشتیبانی کند.
نگه داشتن و استیکینگ TRX به کاربران این فرصت را می دهد تا در فرآیند انتخاب نمایندگان برتر شرکت کنند. علاوه بر این، قابلیت پلتفرم در اعطای پاداش به تولیدکنندگان محتوا در ازای کاری که انجام می دهند و در عین حال حفظ مالکیت کامل پروژه هایشان، یک مفهوم کاملا ارزشمند است.
بزرگ ترین منفعت استفاده از ترون این واقعیت است که هنرمندان و تولیدکنندگان محتوا از سراسر جهان این گزینه را دارند که به طور کامل مالکیت محتوایی که ایجاد می کنند را در اختیار داشته باشند. توانایی تولید محتوا و اشتراک گذاری آن بدون نیاز به نگرانی در مورد کارمزدهای سرسام آور تراکنش نیز یک مزیت بزرگ دیگر است.
ترون یکی از پروژه های پیشرو است که برخی آن را وب 3.0 می نامند. تمرکز اصلی وب نسل سوم بر توانمندسازی کاربران برای استفاده از اینترنت به شیوه ای غیر متمرکز و باز است و این شبکه جدید ارزش پشتیبانی واقعی را دارد.
از نقطه نظر توسعه دهندگان، ترون خاص است زیرا در حال حاضر امکان استفاده از زبان سطح بالا برای قراردادهای هوشمند را فراهم می کند. توسعه دهندگان در آینده می توانند از هر زبان برنامه نویسی برای ساخت بر روی طراحی نرم افزار ترون استفاده کنند.
ترون (TRX) در ابتدا از طریق ICO عرضه شد و توانست حدود 60 میلیون دلار آمریکا جمع آوری کند. توکن بومی ترون، TRX، با حداکثر عرضه 100,850,743,812 آغاز به کار کرد و مقدار فعلی توکن TRX در گردش معادل 71,659,657,369 می باشد.
ترون در ژانویه سال 2018 به بالاترین قیمت خود یعنی 0.131 دلار دست یافت. اگرچه این قیمت از آن زمان دستخوش تغییراتی شده است، به خصوص شرایط کلی بازار از دسامبر 2017 نزولی است، اما قیمت TRX در حال افزایش است و به تدریج شیب لازم برای به دست آوردن محبوبیت بیشتر در بخش کریپتو را کسب می کند.
ویژگی اصلی امنیتی ترون، مکانیزم اجماع اثبات سهام نیابتی آن است. این سیستم اعتبارسنج های شبکه را هر شش ساعت تعویض می کند و هر یک از این اعتبارسنج ها با رای گیری انتخاب می شوند (کاربرانی که توکن TRX خود را استیکینگ کرده اند).
در یک روش جدید از جمع سپاری برای مقابله با جریان دائمی باگ هایی که مرتبط با توسعه نرم افزار هستند، جامعه ترون این فرصت را دارد تا با شرکت در برنامه Bug Bounty هم به توسعه کمک کند و هم پاداش دریافت کند. در این برنامه، بنیاد ترون پاداش های سخاوتمندانه TRX را برای شناسایی هر باگ یا آسیب پذیری در نظر گرفته است.
در حال حاضر، شبکه ترون قادر به پشتیبانی از اپلیکیشن ها و بازی های مختلف است. علاوه بر کاربرد اصلی به عنوان یک پلتفرم برای تولیدکنندگان محتوا، ترون اغلب برای انجام تراکنش استفاده می شود زیرا تراکنش های TRX بدون کارمزد انجام می شوند.
ترون به عنوان وسیله ای برای پرداخت توسط شرکت هایی مانند Travala، SpendCard، Bitnovo و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این، تتر استبیل کوین خود را تحت عنوان USDT-Tron به شبکه ترون منتقل کرده است.
از آنجایی که ترون یک ارز دیجیتال شناخته شده است، توسط کیف پول های متعددی از کیف پول های نرم افزاری گرفته تا انواع سخت افزاری پشتیبانی می شود. گزینه های بی شماری برای انتخاب وجود دارند و هر کاربر باید بر اساس نیازهای خاص خود انتخاب کند.
ترون یک پروژه ارز دیجیتال منحصر به فرد است که از تکنولوژی های مختلف پیشگام توسط پروژه های دیگر استفاده می کند و باعث می شود که در ترکیب با یکدیگر به خوبی کار کنند. شبکه ترون راه حلی را برای تولیدکنندگان محتوا که گرفتار سانسور یا سایر مشکلات مرتبط با پلتفرم های محتوایی متمرکز هستند، ارائه می دهد. همچنین، سیستم بدون کارمزد تراکنش آن را به یک گزینه جالب برای شرکت ها و مصرف کنندگان در زمینه پرداخت های رمزنگاری شده تبدیل می کند.