در تحلیل هفتگی شماره ۲۹، به این موضوع اشاره کردیم که رنج قیمتی ۳۲ روزه بیت کوین، شکسته خواهد شد. همچنین در هفته گذشته مشاهده کردیم که بیت کوین بعد از یک ماه از رنج خود خارج، و به سمت نزول حرکت کرد. ما انتظار داشتیم در اوایل هفته شاهد یک بازار سبز رنگ باشیم، اما قیمت بر خلاف دادههای آنچین پیشرفت و مسیر نزول را انتخاب کرد. در تحلیل هفتگی شماره ۳۰، به تعیین روند بیت کوین در میان مدت خواهیم پرداخت؛ زیرا بسته شدن کندل ماهانه در ۲۴ ساعت آینده تاثیر بسیار زیادی روی قیمت ارزهای دیجیتال میگذارد.
بخش اول تحلیل هفتگی شماره ۳۰
تحلیل بیت کوین در تایم ماهانه
اگرچه به نظر میرسد بیت کوین در تایمهای پایینتر تمایل به ریزش دارد. اما وقتی که تایمهای بالا مانند تایم فریم ماهانه را بررسی کنید، متوجه خواهید شد که از لحاظ پرایس اکشن بیتکوین سعی در انجام یک پولبک برای صعود بیشتر را دارد. در این نزول، نگهداشتن سطح حمایتی ۲۹,۱۰۰ دلار بسیار حائز اهمیت است. درصورتیکه کندل ماهانه بالای سطح ۲۹,۱۰۰ دلار بسته شود، روند صعودی بیتکوین نیز ادامهدار خواهد بود. همچنین اگر کندل ماهانه پایینتر از سطح ۲۹,۱۰۰ به کار خود پایان دهد شرایط برای ریزش قیمت بیت کوین مهیا خواهد شد.
تحلیل بیت کوین در تایم روزانه
زمانی که چارت را از تایم ماهانه به روزانه تغییر دهیم، شرایط برای بیت کوین کمی ناامید کننده بهنظر میرسد. زیرا در هفته گذشته بیت کوین از رنج قیمتی خود به سمت نزول خارج شد و در حال حاضر قیمت زیر مقاومت سنگین ۲۹,۷۰۰ قرار دارد. برای اینکه بیت کوین بتواند روند صعودی را ادامه دهد، در مرحله اول باید مقاومت ۲۹,۷۰۰ دلار شکسته شود تا بتواند به تارگتهای بالای ۳۱ هزار دلار برسد. درصورتیکه قیمت نتواند از این مقاومت عبور موفقیت آمیز داشته باشد، تارگت ۲۷,۸۰۰ برای این ارز دیجیتال در دسترس خواهد بود.
تحلیل اتریوم در تایم ماهانه
همانطور که در نمودار ماهانه زیر مشاهده میکنید، اتریوم نیز شرایط مشابهی با بیتکوین دارد. ادامه روند صعودی اتریوم بستگی به نحوه بسته شدن کندل ماهانه دارد؛ اگر کندل ماهانه در زیر محدوده ۱,۸۶۰ دلار بسته شود، شرایط برای نزول بیشتر این ارز دیجیتال مهیا خواهد شد. همچنین، اگر کندل ماهانه بالاتر از محدوده ۱,۸۶۰ دلار بسته شود، شرایط برای صعود اتریوم و آلت کوینها فراهم میشود. البته در ادامه با ما همراه باشید تا دامیننس بیت کوین را نیز بررسی کنیم.
تحلیل و بررسی دامیننس بیت کوین
مسیری که در تحلیل هفتههای گذشته برای دامیننس بیت کوین در نظر گرفته بودیم، هنوز اعتبار لازم را دارد. تا زمانی که دامیننس بالای محدوده ۴۹ درصد است شرایط برای صعود این شاخص مهیا است و حتی احتمال اینکه گذشته خود را تکرار کند و تا نزدیکی ۶۰ درصد صعود داشته باشد بسیار زیاد است. با این وجود، آلتکوینها همچنان میتوانند به رکود و رنج در نواحی مختلف قیمتی خود ادامه دهند.
بخش دوم تحلیل هفتگی شماره ۳۰
برررسی قدرت خریدار و فروشنده
دادههای ارائه شده توسط این شاخص، بار دیگر شانس صعود بیت کوین را نشان میدهد. بررسی این شاخص در تایمهای مختلف نشان میدهد که حدود ۵۱ درصد پوزیشنهای معاملاتی در دست خریداران است. همین مساله باعث خواهد شد که بیت کوین بتواند یک حرکت صعودی انجام دهد و خود را از نزول و نفوذ به زیر محدوده ۲۹۱۰۰ نجات دهد.
بیت کوین در لبه صخره یا در آستانه صعود؟
این بخش از تحلیل از وب سایت تحلیلی کریپتوکوانت است.
از ژانویه سال جاری شاهد تغییرات اساسی در ساختار حجم معاملات بیت کوین بودهایم. این تغییرات ممکن است نوید دوره جدیدی از نوسانات کم در بازار ارزهای دیجیتال باشد که میتواند نقطه عطفی برای سرمایه گذاران و معاملهگران باشد. بر اساس دادهها، از 11 ژانویه، نسبت حجمی Spot در مقابل مشتقات از ۳۵درصد به ۶درصد کاهش یافته است که ۲۹ درصد کاهش داشته است.
این بدان معناست که تنها 6 درصد از کل حجم معاملات بیت کوین در بازار نقدی است. بهطور خلاصه، میتوان گفت: “سرمایه گذاران نمیخواهند بیت کوینهای خود را به فروش برسانند.” بیت کوین، مانند طلای دیجیتال، دارایی با ارزشی محسوب میشود و سرمایه گذاران ترجیح میدهند به جای فروش آن را برای مدت طولانی نگه دارند. این موضوع در نمودار BTC: Binary CDD دیده میشود. از ابتدای سال هیچ فروش فعالی در بین گروه دارندگان بلندمدت (LTH) وجود نداشته است (فروش با پرچم قرمز مشخص شده است).
علاوه بر این، کل حجم معاملات هفتگی SMA-7d بیت کوین در تمام صرافیها از ۲.۵ میلیون در ماه مارس به کمتر از ۶۰۰ هزار بیت کوین در جولای، کاهش یافته است. این نشاندهنده کاهش بیش از ۷۵ درصدی در مدت زمان مشخص شده است. همچنین فعالیت معاملهگران و سرمایهگذاران به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.